cultuurZIEN


powerpoint presentatie

Het geven van een powerpoint presentaties behoort tot de vaste activiteiten van cultuurZIEN. Een powerpoint presentatie heeft enkele voordelen boven een stadswandeling, zoals overal in de stad een gebouw/locatie kunnen uitlichten; een chronologische verhaal kunnen brengen en de presentatie kan vrijwel overal gegevn worden.

lezing in opdracht

Geen zin in wandelen, maar wel kennismaken met de geschiedenis van Kampen? Vraag cultuurZIEN om een powerpointpresentatie. Het niet ter plekke gaan kijken tijdens een stadswandeling, wordt ruimschoots gecompenseerd door beelden overal uit de stad. Lezingen kunnen op locatie worden gegeven.

Een lezing duurt ongeveer 1 uur en kost € 100, - . Er kunnen ook lezingen over een speciaal onderwerp gemaakt worden, maar dit brengt een meerprijs met zich mee.

cursus

Een cursus is een reeks lezingen, meestal in combinatie met stadswandelingen. Voorjaar 2023 presenteerde cultuurZIEN de lezingen reeks ''Kampen over Zee''. Een serie van vijf zaterdagmiddagen waarop Kamper families in de internationale handel werden gevolgd. Onderdeel van deze reeks was het koloniale verleden van Kampen. 

©cultuurZIEN 2023